Често задавани въпроси

Имате въпрос към нас? Защо не прегледате нашия списък с често задавани въпроси. Много е възможно вашият въпрос вече да е бил зададен от друг клиент и ние да имаме готов отговор за него.

Често задавани въпроси:

Какво представлява услугата на сайта ?

Услугата, която сайтът ви предоставя, представлява един много лесен и достъпен начин сами да проектирате гардероба си, според вашите виждания и изисквания. Единственото нещо, което се иска от вас, е просто да нарисувате това, което желаете и да го качите на страницата. Ние ще превърнем от този лист хартия готов и завършен продукт.

Как да си направя гардероб ?
Нарисувайте своя проект за гардероб върху лист хартия. На скицата трябва да обозначите външните габарити, какво да има вътре, както и с какви врати да бъде той. На страницата в отдел „Направи“, след като изберете за какъв тип гардероб искате да направите вашата скица, може да видите детайлно описание как да бъде направена тя, както и да видите примерни скици на наши клиенти. След като сте готови с вашата скица, в раздел „Направи“ има опция „Качи проект“, откъдето да изберете материалите, с които да бъде направен гардеробът, след което да качите скицата си в нашия сайт (ако са повече от една е необходимо да се качат всичките едновременно). След подаване на заявката наш служител ще се свърже с вас, ако има нещо за уточняване. Изготвяне на оферта с цена отнема от 5 до 10 работни дни.
Трябва ли да съм регистриран за да кача скица ?
Не е нужно да сте регистриран, за да качите скица. Ние ще изготвим оферта с визуализацията и цена към нея. Ако след това решите, че искате да поръчате от нас, тогава трябва да се регистрирате, и вече ще можем да пристъпим към реализацията на вашия проект.
Как да се регистрирам в сайта ?
Регистрацията в сайта става много лесно и бързо чрез бутона „Регистрация“ в горния десен ъгъл. След като попълните формуляра за регистрация, ще видите бутон „Склад“, откъдето можете да следите вашите проекти, запитвания и поръчки.
Колко време отнема изпълнението на поръчката ?
От приемане на поръчката до нейната доставка тя се изпълнява в срок от 30 до 45 работни дни.
Как става заплащането и доставката на поръчката ми ?
След финално уточнен и одобрен от клиента проект, за да пристъпим към неговото изпълнение, е нужно да се заплати минимум 60% от стойността му. Заплащането може да стане в брой или чрез банков превод. За района на град София доставката е напълно безплатна.
Как се сформира цената на поръчката ми ?
Цената зависи от материалите, които ще изберете да използвате за вашия гардероб или вашата мебел. Различните материали имат различни цени, които може да видите в секцията „Материали“. За ваше улеснение сме създали виртуален калкулатор, с който може приблизително да видите колко ще е цената на вашия проект. Него може да намерите в секцията „Калкулатор“. Като подадете запитване, ние ще ви направим и дадем оферта с точната цена за изпълнението и реализацията на проекта ви.
Какви материали използвате и може ли да избера и други плоскости ?
Ние използваме материали на водещи фирми в производството на мебели. В секцията „Материали” можете да видите всички фирми, с които работим, както и материалите, които ще бъдат вложени във вашите мебели. Там може и в реално време да разгледате как някои плоскости и цветове се съчетават и как изглеждат. При всеки материал има и PDF документ с допълнителни видове, които могат да бъдат избрани. Можете да използвате и плоскости, които не виждате в материали, но са в каталога за плоскости на EGGER.
Къде мога да видя проектите ми и мога ли да ги променя ?
След като се регистрирате, ще се появи бутон „Склад“, откъдето можете да следите вашите проекти, поръчки и запитвания. Проектът може да се променя само ако е в статус “запитване”. След като един път се поръча, проектът няма как да бъде променен.
Мога ли сам да сглобя гардероба си ?
Да! При доставка на вашата поръчка, ние ви даваме упътване за лесно и бързо сглобяване на вашата мебел.
Какво представлява услугата „Експерт“ ?
Услугата „Експерт“ се предоставя, за да ви улесним максимално с реализацията на вашите проекти. Специалист от нашата фирма ще ви посети в удобно за вас време и след като се запознае с вашите изисквания и желания, ще ви консултира, ще вземе мерки, ще изготви проект и оферта за вас, и след като ви я презентира и вие я одобрите, ще направи, достави и сглоби вашия гардероб. За да поръчате услугата, просто трябва да се обадите на един от нашите телефони. Цената, която се заплаща за услугата, се приспада от дадената поръчка. Ако клиентът реши, че няма да изпълни поръчката си при нас, тази цена не се възстановява.
Имате ли магазин ?
Не. Услугата е изцяло онлайн и е направена с цел максимално да улесни избора и реализацията на вашите проекти, без дори да се налага да обикаляте магазини или да търсите производители на мебели.
Има ли гаранция и какво покрива тя ?
Да! Гаранцията която даваме е 10 години и условията по нея може да намерите в секцията „Общи условия“.
Правите ли доставки извън София ?
Да! При заявка на клиента, това е възможно за негова сметка като ние поемаме ангажимента по опаковането и изпращането на поръчката по куриер посочен от клиента. На този етап безплатна доставка се предлага само за територията на град София.
Мога ли да видя как изглеждат декоративните плоскости на живо ?
Ако поръчате услугата „Експерт“, то нашият служител, който ще ви посети ще има и мостри на всички декоративни плоскости, които ние използваме. Може, също така да посетите нашата секция „Материали“, където може да видите визуализация на плоскости и така да придобиете представа приблизително как ще изглеждат те. Тъй като работим с плоскости на фирма EGGER, вие може да видите как изглеждат те навсякъде, където ги предлагат.

Вход