Alternate Text

Нашият екип

СЪСТАВЕН ИЗЦЯЛО ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В СФЕРАТА НА ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА МЕБЕЛИ, СА НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ

УСЛУГИ

Нашите услуги имат за цел да ви улеснят по най-добрия начин, през всеки етап от реализацията на вашия проект.

Услуга - Безплатна доставка

Безплатна доставка

Ние ще доставим поръчка ви до вратата на дадения от вас адрес, без значение на кой етаж се намирате - при това, напълно безплатно! Няма нужда да се занимавате с хамали или със скъпо платени услуги - ние ще направим това изцяло безплатно за вас.

Услуга - Безплатна консултация

Безплатна консултация

На телефон 0877-977-156; 0877-977-165 може да се свържете с нашите консултанти, които са на разположение, за да отговорят на въпросите ви, както и да ви помогнат за проектирането на вашите идеи.

Услуга - Монтаж

Монтаж

Разполагаме с професионален екип за монтаж на мебели, който по ваше желание може да поръчате. Те ще сглобят бързо и професионално вашите мебели.

Услуга - Услуга “Експерт”

Услуга “Експерт”

Може да поръчате нашата услуга “Експерт”. Служител на фирмата ще ви посети на посочения от вас адрес и след като се съобрази с вашите изисквания и желания, ще вземе мерки, ще проектира заедно с вас гардероба и след като одобрите проекта, ще бъде направен и монтиран в удобно за вас време.

*Цената на услугата може да видите при "Цени и плащания"

* За повече информация относно нашите услуги, моля обадете се на телефона за помощ и безплатна консултация: 0877-977-156; 0877-977-165
* Услугите "Безплатна доставка", "Монтаж" и "Експерт" важaт само за гр.София.

Вход