Нарисувай твоя гардероб и той
ще стане реалност

На лист хартия трябва да направите две скици на вашият гардероб. Една за размер и брой врати, и една за интериор.

Размери:

Размери:
На скицата трябва да обозначите колко широк, висок и дълбок ще е вашият гардероб. Също така от колко /крила/ елемента ще се състои той, както и тяхната ширина. Цокълът е със стандартна височина от 10 см и ако желаете вашият гардероб да има такъв, просто трябва да нарисувате и него. Предимството на цокъла е, че после вашият гардероб ще има скрити крачета, с които да регулирате нивото му. Размерът на цокъла влиза в размера на височината на гардероба. На скицата трябва с цифра да напишете колко броя плъзгащи врати искате да имате - две или три. Вземайки мерки за гардероб, трябва да имате предвид, че трябва да оставите поне по 7см. от всяка страна от габарита на помещението, за което е предназначен.

Ограничения:
Ширината на гардероба не може да бъде по-малка от 140 см и по-голяма от 270 см.
Височината на гардероба не може да бъде по-малка от 60 см и по-голяма от 270 см.
Дълбочината на гардероба не може да бъде по-малка от 30 см и по-голяма от 70 см.
Ширината не елемента не може да бъде по -малка от 25 см и по-голяма от 120 см.
Ширината на бр. врата не трябва да бъде по-малка от 70 см и по-голяма от 120 см.

Забележка:
Имайте предвид, че вътрешният размер (дълбочината) с плъзгащи врати е по малък с 8 см. Тоест, ако гардеробът ви е 60 см дълбок, използваемото вътрешно пространство ще е 52 см. Това се получава заради релсите на плъзгащите се врати!

Интериор:

Интериор:
Интериорът се състои от вътрешни фиксирани деления (рафтове, чекмеджета и видове закачалки). За да обозначите вътрешните фиксирани деления, напишете разстоянието на делението от една от страните или пода с тавана на гардероба.
За рафтовете не е нужно да пишете разстояние, а само да нарисувате броят им, тъй като, там където ще бъдат сложени те, ще има дупки на всеки 3 см, за да може да си нагласите индивидуално всяка височина на дадения рафт.
Чекмеджетата биват три размера височини: 15, 20, 25 см. Трябва да ги обозначите върху рисунката си с точка по средата или да опишете с думи. Също така трябва да зададете височината, която искате за чекмеджето..
Има няколко вида закачалки: стандартна лост, с падащ лост и за панталони. На скицата, закачалката трябва да бъде описана с думи. Размерите за закачалките с падащ лост и тези за панталони, може да видите от менюто ни за материалите.

Ограничения:
Хоризонтално деление, рафт, чекмедже и стандартен лост за закачалки, не трябва да бъде по-голямо от 100 см на широчина.


Допълнителна информация:

Чувствайте се свободни да пишете на скицата. Всяка информация, която смятате че ще помогне за реализацията на вашия проект е полезна. Може да пишете “на средата”, там където искате нещо да е по средата. Така ще избегнете да смятате мерките, тъй като ние ще го направим за вас. Също така, може да напишете “равномерно”, ако искате дадени елементи да са разпределят равномерно по дължината или височината. След като дадете своя проект, ако има неща, които трябва да се уточнят, ние ще се свържем до 48 ч. с вас, така че, дори и да сте пропуснали нещо ние ще ви помогнем това да бъде коригирано при реализацията на вашите идеи.

  • След като се информирахте как да направите вашият проект и скица, може да дадете вашата поръчка ТУК
  • За да видите приблизително как ще изглеждат материалите на вашия гардероб, натиснете ТУК
  • За да видите приблизително колко ще ви излезе поръчката, натиснете ТУК

Легенда

В тази секция може да видите кой елемент какво наименование има.
Не забравяйте, че винаги може да се свържете с нас ако имате нужда от консултация или експертен съвет.

Легенда

Вход