Нарисувай твоя гардероб и той
ще стане реалност

На лист хартия трябва да направите три скици на вашия гардероб. Една за размери, една за интериор и една за вратите. Ето как може да стане това.

Размери:

Размери:
На скицата трябва да обозначите колко широк, висок и дълбок ще е вашият гардероб. Също така, от колко елемента /крила/ ще се състои той, както и тяхната ширина. Цокълът е със стандартна височина от 10 см, и ако желаете вашият гардероб да има такъв, просто трябва да го нарисувате и него. Предимството на цокъла е, че после вашият гардероб ще има скрити крачета, с които ще може да регулирате неговото ниво. Размерът на цокъла влиза в размера на височината на гардероба. Вземайки мерки за гардероба, трябва да имате предвид, че трябва да оставите поне по 7см. от всяка страна от габарита на помещението, за което е предназначен.

Ограничения:
Ширината на гардероба не може да бъде по-малка от 30 см и по-голяма от 270 см.
Височината на гардероба не може да бъде по-малка от 45 см и по-голяма от 270 см.
Дълбочината на гардероба не може да бъде по-малка от 30 см и по-голяма от 70 см.
Ширината не елемента не може да бъде по-малка от 25 см и по-голяма от 120 см.

Интериор:

Интериор:
Интериорът се състои от вътрешни фиксирани деления (рафтове, чекмеджета и видове закачалки). За да обозначите вътрешните фиксирани деления, напишете разстоянието на делението от една от страните или пода с тавана на гардероба.
За рафтовете не е нужно да пишете разстояние, а само да нарисувате броя им, тъй като, там където ще бъдат сложени те ще има дупки на всеки 3 см, за да можете да фиксирате индивидуално всяка височина на дадения рафт.
Чекмеджетата биват с три размера височина: 15, 20 и 25 см. Трябва да ги обозначите върху скицата си с точка по средата или да напишете с думи. Също така трябва да зададете височината, на която искате да бъде чекмеджето.
Има няколко вида закачалки: стандартна лост, с падащ лост, за панталони и с изтеглящ лост. На скицата, закачалката трябва да бъде описана с думи. Размерите за закачалките с падащ лост и тези за панталони, може да видите от менюто ни за материалите.

Ограничения:
Хоризонтално деление, рафт и чекмедже не трябва да бъдат по-големи от 100 см на широчина.

Врати:

Врати:
Обозначаването на вратите става чрез малка черта или плътна точка. В зависимост от това къде ще бъде сложена тя, ще зависи на коя страна ще се отваря самата врата, както и дали дръжката ще е хоризонтално или вертикално поставена. При поставена точка дръжката ще бъде сложена във вертикална позиция. При липса на обозначение за врата на елемента, такава няма да бъде поставяна. Ако искате вратите да имат огледала, трябва да се опишат с думи и да се посочи точно кои врати да имат такива.

Ограничения:
Вратата не може да бъде по-широка от 60см. Ако елементът е по голям от 60 см, то тогава се слага двойна врата.


Допълнителна информация:

Чувствайте се свободни да пишете на скицата. Всяка информация, която смятате, че ще помогне за реализацията на вашия проект, е полезна. Може да пишете “на средата”, тоест там, където искате нещо да е по средата. Така ще избегнете да смятате мерките, тъй като ние ще го направим за вас. Също така може да напишете “равномерно”, ако искате дадени елементи да са разпределят равномерно по дължината или височината. След като дадете своя проект, ако има неща, които трябва да се уточнят, ние ще се свържем до 48 ч. с вас, така че дори и да сте пропуснали нещо, ние ще ви помогнем това да бъде коригирано при реализацията на вашите идеи.

  • След като се информирахте как да направите вашият проект и скица, може да дадете вашата поръчка ТУК
  • За да видите приблизително как ще изглеждат материалите на вашия гардероб, натиснете ТУК
  • За да видите приблизително колко ще ви излезе поръчката, натиснете ТУК

Легенда

В тази секция може да видите кой елемент какво наименование има.
Не забравяйте, че винаги може да се свържете с нас ако имате нужда от консултация или експертен съвет.

Легенда

Вход